Įdomu, naudinga, subtilu :: Apie gėrimus

TOP meniu » VISI • kokteiliai • kava • arbata • sultys • vanduo

Patarimai kavos mėgėjams

Lapačio arbata

Kaip patiekti kokteilius?

Ką vertėtų žinoti laikant kavą?

Tirpi kava

Šokolado klasifikacija
Juodoji arbata - Juodoji arbata yra fermentuojama. Jos gamyboje yra du svarbūs procesai. Pradžioje lapai yra išdėstomi ant pinučių ir..

Žalioji arbata - Žaliojoje arbatoje esanti rūgimo medžiaga taninas užkerta kelią kariesą sukeliančioms bakterijoms. Kasdien geriant ž..

Raudonoji arbata - Raudonoji arbata, afrikiečių vadinama Roibos, - tai lapeliai ankštinės kultūros, augančios Pietų Afrikos Cedaro kaln..

Baltoji arbata - Baltoji arbata yra visiškai nefermentuota arbata, todėl ji laikoma viena švelniausių ir subtiliausių arbatų. Ji reko..

Lapačio arbata - Amerikos mokslininkai patvirtino, kad lapačio arbata teigiamai veikia sergant anemija, alergija, bronchitu, diabetu ..

Patarimai arbatos mėgėjams - Sočiai pavalgę riebaus ir sunkiai virškinamo maisto, išgerkite stiklinę stiprios arbatos: ji palengvina virškinimą, ..

Arbatos ruošimo ypatumai - Arbatos taip pat turi ir senas ruošimo tradicijas. Pirmiausia naudokite minkštą - filtruotą vandenį, kurį užvirinkit..

Bendros žinios apie arbatą - Arbatos tėvynė - Kinija. Apie stimuliuojantį gėrimą, vėliau pavadintą arbata, pirmą kartą užsiminta 2700 m. pr. m. e..

Ką vertėtų žinoti prieš spaudžiant sultis? - Sultis reikia spausti tik iš gerai prinokusių vaisių, uogų ir daržovių. Netinka suvytusios ir apipuvusios. Išspausta..

Sulčių poveikis sveikatai - Gydytojai pažymi, jog svarbu ir tai, kada sultys yra geriamos. Geriausia sultis gerti pusvalandį prieš valgį arba dv..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |