TOP meniu » Gėrimų receptainė Arbata
Jums reikės: 4 pakelių mėgstamos arbatos (žalios, juodos ar pan.),
medaus ar cukraus pagal skonį,
2 stiklinės karšto vandens,
2 stiklinių šalto vandens,
3 apelsinų,
1 citrinos,
mėtos lapelių,
ledukų.
Arbatos pakelius užplikiname karštu vandeniu, palaikome maždaug 5 minutes ir atvėsiname, ištraukus pakelius. Jei dėsite cukraus, dėkite į dar karštą arbatą ir ištirpinkite. O medų derėtų dėti į jau pravėsusią arbatą. Kai visai atvėsta supilame dar du puodelius šalto vandens, geriau virinto ir atšaldyto.
Iš dviejų apelsinų ir citrinos išspaudžiame sultis ir jas supilame į arbatą. O trečią apelsiną supjaustome griežinėliais ir sudedame į arbatą, taip pat sudedame ir mėtos lapelius.
Imame stiklines, pridedame ledukų ir pilame paruoštą arbatą. Skanu ir nesaldinta.
M ū s ų ž o d i s:
Ingredientai » Apelsinai Citrina Arbatžolės Mėta
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!