TOP meniu » Gėrimų receptų ingredientai | Patiekalų receptų ingredientai

Patiekalai į kurių sudėtį įeina pasukos

Pasukos - gaunamos gaminant (sukant) sviestą iš grietinėlės. Paprastai jos rauginamos pridedant pieno bakterijų raugo. Į pasukas pereina beveik visas grietinėlės lecitinas, organizmo riebalų apykaitai ypač svarbi medžiaga..

A | B | C | D | Č | E | F | G | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Puslapiai: 1 |

Receptų paieška pagal ingredientų kategoriją » Varškės sūris • Varškė • Tofu • Sūris parmezano • Sūris lydytas • Sūris • Rūgpienis • Ricotta sūris • Pienas • Pasukos • Mocarelos sūris • Marcipanų masė • Majonezas • Kondensuotas pienas • Kefyras • Jogurtas • Grūdėta varškė • Grietinėlė • Grietinė • Fetos sūris • Fermentinis sūris • Čedero sūris •