TOP meniu » Gėrimų receptų ingredientai | Patiekalų receptų ingredientai

Patiekalai į kurių sudėtį įeina sezamo sėklos

Sezamo sėklos - vienas seniausiai žinomų prieskoninių augalų, paprastai šviesiai dramblio kaulo spalvos, tačiau gali būti ir rudos, raudonos arba juodos spalvos. Naudojamos įvairiems kepiniams, duonai, pyragams, sausainiams ir pan. Sezamo sėklos ypač vertinamos dėl jose esančio kalcio, jo yra netgi daugiau nei pieno produktuose. Taip pat vertėtų žinoti, sezamo sėklos ilgai ir sunkiai virškinamos, todėl jas reikėtų arba šiek tiek pakepinti, arba valgyti su medumi.

A | B | C | D | Č | E | F | G | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Puslapiai: 1 | 2 | 3 |

Receptų paieška pagal ingredientų kategoriją » Sezamo sėklos •

Sezamo sėklos