• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

TOP meniu » Gėrimų receptų ingredientai | Patiekalų receptų ingredientai

Patiekalai į kurių sudėtį įeina sūris lydytas

A | B | C | D | Č | E | F | G | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

  • Vištiena su pievagrybiais ir paprikomis
  • Trinta moliūgų sriuba su sūriu
  • Tortilijų traškučiai su tepamu sūreliu
  • Pievagrybiai itališkai
  • Kumpio ir šparaginių pupelių užkepėlė
  • Kiaulienos kepsneliai
  • Jūros lydeka su agurkais
  • Šveiko paplotėliai
  • Auksinės traškios bulvės
  •  

Puslapiai: 1 |

Receptų paieška pagal ingredientų kategoriją » Varškės sūris • Varškė • Tofu • Sūris parmezano • Sūris lydytas • Sūris • Rūgpienis • Ricotta sūris • Pienas • Pasukos • Mocarelos sūris • Marcipanų masė • Majonezas • Kondensuotas pienas • Kefyras • Jogurtas • Grūdėta varškė • Grietinėlė • Grietinė • Fetos sūris • Fermentinis sūris • Čedero sūris •

ŽIŪRIMIAUSI receptai!

  • Avižiniai sausainiai su bananais (2)
  • Medaus tortas (2)
  • Topinambų salotos
  • Trupininis pyragas su uogiene
  • Tobuli lietiniai
  • Topinambų mišrainė su širdelėmis
  • Topinambų mišrainė su pesto padažu
  • Mišrainė su kepta duona ir saulėgražomis
  • Aviečių gira
  • Obuolių ir bananų pyragas

Išbandėme ir mes gyvi!

  • Avižiniai sausainiai su bananais (2) »

Įdomu. Naudinga. Subtilu.

  • Kokie pagrindiniai riebalų šaltiniai?
  • Ką vertėtų žinoti gaminant iš žuvies
  • Skanių grybų patiekalų subtilybės
  • Ką vertėtų žinoti laikant kavą?
  • Skanaus džemo subtilybės
  • Kokius rinktis pieno produktus?
  • Kaip pasigaminti prieskoninę druską?
  • Kaip išsirinkti kokybiškas bulves?
  • Naudojamų sutrumpinimų paaiškinimai
  • Kaip perskelti kokoso riešutą?

Draugai!

  • Darbo skelbimai
  • Personalo atranka


Reklama

  • Skanaus džemo subtilybės
  • Patarimai arbatos mėgėjams
  • Kaip gražiai pateikti kavą arba arbatą?
  • Maisto produktų laikymo terminai
  • Kaip išsirinkti kokybiškus vaisius?
  • Ką vertėtų žinoti laikant linų sėmenis?
  • Skanios uogienės subtilybės
  • Kodėl sveikiau valgyti įvairų maistą?


Apie mus...

Pradžioje buvo...

Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

Svetainės politika

• rašyti lietuviškai.

• korektiškai.

• be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

• [... galvojame ...]

Apie mus

Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

Laima

Kontaktai

Svetainę administruoja: Laima

• El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

• Rašyti žinutę

Kaip patalpinti receptą?

• Visa informacija čia

Ir dar.. mus atrasite!

• Facebook'e - VerdamKepam.lt

• [... galvojame ...]

Išbandėme ir mes gyvi :)

  • Greiti pyragėliai su sūriu
  • Faršo vyniotinis su sūriu
  • Torčiukas su maskarpone
  • Keksiukai pusryčiams su įdaru
  • Vyšnių tirštas džemas
  • Įdaryti kiaušiniai
  • Balta mišrainė

"Gyvenkime" reklamėlė!

  • GYVENKIME: sveikai • patogiai
  • gražiai • skaniai • spalvotai
  • draugiškai • etiškai • stipriai
  • linksmai • pokštaujant
  • grybaujant • sapnuojant
  • su meile
  • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

Mes Facebook'e!

VerdamKepam.lt

© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

Atnaujinta: 2023-09-20   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas