Viskas apie kokteilius

Įdomūs faktai, patarimai bei skanios idėjos alkoholinių bei NEalkoholinių kokteilių gamybai

Puslapiai: 1 |

Gėrimas su alkoholiu - į gėrimo sudėtį įeina alkoholis.
 Receptas su nuotrauka - receptas su nuotrauka.

Taip pat.. siūlome paskaityti!

Skanios arbatos subtilybės - Arbata patiekiama 200–250 ml talpos puodeliuose su lėkštelėmis. Puodelio ąselė pasukta į dešinę, šaukštelis dedamas ..

Ką vertėtų žinoti laikant kavą? - Kava bijo tiesioginių saulės spindulių, nelaikykite virtuvėje ant palangės, nors kava ir dėžutėje...

 

Matė - Matė populiarumą ji pelnė dėl to, kad greitina medžiagų apykaitą, joje beveik nėra kofeino ir kalorijų, todėl padeda..

Šampano gėrimo ypatumai - Šampanas geriamas šaltas, 6-8 C temperatūros (kai kurie gamintojai rekomenduoja 8-10 C). Dažnai šampano butelis prie..