Kas naujo verdamkepam.lt receptainėje?

 

  • Skanios šaltienos subtilybės

    Skanios šaltienos subtilybės

    Ant šaltienos susidariusią riebalų plutelę vertėtų pašalinti tik nuo tų indų kuriuos pradedat valgyti. Šaldytuve laikomą šaltieną geriau palikti su ta riebalų plutele..

  • Ką verta žinoti, prieš valgant duoną?

    Ką verta žinoti, prieš valgant duoną?

    Jei net ir labai mažas duonos kepaliuko plotelis apipelijo, deja bet valgyti apipjaustyto kepaliuko nevertėtų, teigiama, kad pelėsis užteršia visą duoną...

  • Ką vertėtų žinoti laikant cukinijas?

    Ką vertėtų žinoti laikant cukinijas?

    Jei cukiniją prapjovėte, vertėtų ją iškart ir visą sunaudoti, ar nors pasistengti kuo greičiau suvalgyti ar pasidalinti su kaimynais. Beje, tai gera idėja.. pasidalinti..

  • Kaip išsirinkti skaniausią cukiniją?

    Kaip išsirinkti skaniausią cukiniją?

    Nevertėtų rinktis didelių cukinijų, maždaug 12–24 cm ilgio cukinijų, odelė bus pakankamai plona, tad.. gaminant jos nereikės nupjauti, beto jauna cukinija skanesnė, jų..

Draugai!



  • Kaip reikėtų gerti vandenį?
  • Kaip išsirinkti kokybišką medų?
  • Kaip laikyti taurę vyno?
  • Aštriausi pipirai pasaulyje
  • Kaip paruošti skanią kavą?
  • Patarimai braškių valgytojams
  • Skanios paukštienos subtilybės
  • Kaip atskirti kokybišką vanilę?