Kas naujo verdamkepam.lt receptainėje?

 

  • Ką vertėtų žinoti laikant cukinijas?

    Ką vertėtų žinoti laikant cukinijas?

    Jei cukiniją prapjovėte, vertėtų ją iškart ir visą sunaudoti, ar nors pasistengti kuo greičiau suvalgyti ar pasidalinti su kaimynais. Beje, tai gera idėja.. pasidalinti..

  • Kaip išsirinkti skaniausią cukiniją?

    Kaip išsirinkti skaniausią cukiniją?

    Nevertėtų rinktis didelių cukinijų, maždaug 12–24 cm ilgio cukinijų, odelė bus pakankamai plona, tad.. gaminant jos nereikės nupjauti, beto jauna cukinija skanesnė, jų..

  • Ką verta žinoti, prieš valgant arbūzą?

    Ką verta žinoti, prieš valgant arbūzą?

    Uogos tame tarpe ir arbūzai (kaip jau rašiau, arbūzas yra ne kas kita kaip uoga) kaip ir įvairūs vaisiai valgomi tik pirmoje dienos pusėje, suvalgyti vakarais virs riebalais..

Draugai!



  • Skanios uogienės subtilybės
  • Įrankiai kokteilių ruošimui
  • Patarimai braškių valgytojams
  • Arbatos ruošimo ypatumai
  • Skanaus džemo subtilybės
  • Šokolado klasifikacija
  • Skanių grybų patiekalų subtilybės
  • Ką vertėtų žinoti laikant prieskonius?