Kas naujo verdamkepam.lt receptainėje?
-
Vyšnių uogienė su aviečių sultimis
2 litrai vyšnių be kauliukų,
1 litras aviečių sulčių,
0,8 kg. cukraus. -
Pertepti vafliai su kondesuotu pienu ir riešutais
6 dideli vaflių lakštai,
150 g lazdyno riešutų,
200 g sviesto,
400 g saldaus karamelinio kondensuoto pieno,
200 g šokolado. -
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su Nutella
sluoksniuota mielinė tešlos,
indelis nutellos,
1 kiaušinio,
cukraus (pabarstymui). -
Nekeptas nutellos pyragas
2 pakelių sausainiai,
Nutellos apie 400 gr.,
Sviesto 100 gr.,
apie 230 gr. kreminės varškės arba ricotta,
230 gr. plakamosios grietinėlės.
-
Ką verta žinoti, prieš valgant duoną?
Jei net ir labai mažas duonos kepaliuko plotelis apipelijo, deja bet valgyti apipjaustyto kepaliuko nevertėtų, teigiama, kad pelėsis užteršia visą duoną...
-
Ką vertėtų žinoti laikant cukinijas?
Jei cukiniją prapjovėte, vertėtų ją iškart ir visą sunaudoti, ar nors pasistengti kuo greičiau suvalgyti ar pasidalinti su kaimynais. Beje, tai gera idėja.. pasidalinti..
-
Kaip išsirinkti skaniausią cukiniją?
Nevertėtų rinktis didelių cukinijų, maždaug 1224 cm ilgio cukinijų, odelė bus pakankamai plona, tad.. gaminant jos nereikės nupjauti, beto jauna cukinija skanesnė, jų..
-
Ką verta žinoti, prieš valgant arbūzą?
Uogos tame tarpe ir arbūzai (kaip jau rašiau, arbūzas yra ne kas kita kaip uoga) kaip ir įvairūs vaisiai valgomi tik pirmoje dienos pusėje, suvalgyti vakarais virs riebalais..