• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

TOP meniu » Dekoravimas » Žuvies puošimas • Valgomos puokštės • Vaisių krepšeliai • Užkandžių puošimas • Torto puošimas • Patiekalų puošimas • Originalūs sumuštiniai • Mišrainių puošimas • Menas iš arbūzų • Meduolių puošimas • Linksmos figūros • Konservavimo menas • Kokteilių puošimas • Idėjos pusryčiams • Idėjos furšetui • Daržovių lėkštės •

Daržovių lėkštės

Idėjos daržovių lėkštėms

                              

Puslapiai: 1 |

    • Jei radote nuotrauką kuri čia neturėtų būti, praneškite mums.. kuri ir kodėl.. ir ji bus išimta :)


    NAUJIAUSIAI įkelti

    • Menas iš agurkų
    • Konservavimo menas
    • Konservavimo menas

    Įdomu. Naudinga. Subtilu.

    • Patarimai kavos mėgėjams
    • Šokolado klasifikacija
    • Kaip paruošti skanią kavą?
    • Ką vertėtų žinoti renkantis pieno produktus?
    • Ką vertėtų žinoti renkantis želatiną?
    • Kaip pasigaminti vanilinio cukraus?
    • Ką vertėtų žinoti laikant kavą?
    • Mitai ir faktai apie šokoladą
    • Kaip pakeisti blogus mitybos įpročius?
    • Ką vertėtų žinoti prieš spaudžiant sultis?
    • Ko nederėtų daryti prie stalo?
    • Kad patiekalai iš pupelių būtų skanūs
    • Kavos pupelių rūšys
    • Prieskoniai smegenims!
    • Juodoji arbata

    Draugai!

    • Darbo skelbimai
    • Personalo atranka


    Reklama

    • Kavos ar arbatos pateikimas svečiams
    • Aliejaus rūšys bei panaudojimas
    • Ką vertėtų žinoti laikant linų sėmenis?
    • Ką vertėtų žinoti laikant bananus?
    • Kokteilių ruošimo ypatumai
    • Kodėl reikia valgyti reguliai?
    • Arbatos ruošimo ypatumai
    • Ką vertėtų žinoti prieš spaudžiant sultis?


    Apie mus...

    Pradžioje buvo...

    Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

    Svetainės politika

    • rašyti lietuviškai.

    • korektiškai.

    • be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

    • [... galvojame ...]

    Apie mus

    Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

    Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

    Laima

    Kontaktai

    Svetainę administruoja: Laima

    • El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

    • Rašyti žinutę

    Kaip patalpinti receptą?

    • Visa informacija čia

    Ir dar.. mus atrasite!

    • Facebook'e - VerdamKepam.lt

    • [... galvojame ...]

    Išbandėme ir mes gyvi :)

    • Bandelės su kremu
    • Makaronai su topinambais ir žirneliais
    • Topinambų ir raugintų kopūstų salotos
    • Marinuoti daržovių iešmeliai
    • Morkų salotos su česnaku
    • Tobulas varškės apkepas
    • Makaronai su žirneliais ir dešra

    "Gyvenkime" reklamėlė!

    • GYVENKIME: sveikai • patogiai
    • gražiai • skaniai • spalvotai
    • draugiškai • etiškai • stipriai
    • linksmai • pokštaujant
    • grybaujant • sapnuojant
    • su meile
    • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

    Mes Facebook'e!

    VerdamKepam.lt

    © Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

    Atnaujinta: 2023-09-20   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas