• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

TOP meniu » Dekoravimas » Žuvies puošimas • Valgomos puokštės • Vaisių krepšeliai • Užkandžių puošimas • Torto puošimas • Patiekalų puošimas • Originalūs sumuštiniai • Mišrainių puošimas • Menas iš arbūzų • Meduolių puošimas • Linksmos figūros • Konservavimo menas • Kokteilių puošimas • Idėjos pusryčiams • Idėjos furšetui • Daržovių lėkštės •

Kokteilių puošimas

Idėjos kokteilių puošimui

                              

Puslapiai: 1 | 2 |

    • Jei radote nuotrauką kuri čia neturėtų būti, praneškite mums.. kuri ir kodėl.. ir ji bus išimta :)


    NAUJIAUSIAI įkelti

    • Menas iš agurkų
    • Konservavimo menas
    • Konservavimo menas

    Įdomu. Naudinga. Subtilu.

    • Ką vertėtų žinoti laikant linų sėmenis?
    • Ką vertėtų žinoti laikant kavą?
    • Kinai siūlo naują pusryčių koncepciją
    • Kavos stiprumas
    • Ką vertėtų žinoti laikant citrinas?
    • Mitybos mitai :: Ką vertėtų žinoti apie mitybą
    • Prieskonių mišinys - Garam masala
    • Patarimai salierų valgytojams
    • Kaip išsirinkti kokybišką mėsą?
    • Kaip išsirinkti kokybišką medų?
    • Kaip atskirti kokybišką vanilę?
    • Ką vertėtų žinoti laikant imbierą?
    • Baltoji arbata
    • Kaip valgyti lazdelėmis?
    • Ką vertėtų žinoti renkantis kuminų sėklas?

    Draugai!

    • Darbo skelbimai
    • Personalo atranka


    Reklama

    • Kavos naudojimo taisyklės
    • Kokius rinktis pieno produktus?
    • Skanios arbatos subtilybės
    • Juodoji arbata
    • Prieskonių mišinys su kava kepsniams!
    • Kaip išsirinkti kokybišką arbūzą?
    • Kaip atskirti gerą šokoladą?
    • Ką verta žinoti, prieš valgant arbūzą?


    Apie mus...

    Pradžioje buvo...

    Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

    Svetainės politika

    • rašyti lietuviškai.

    • korektiškai.

    • be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

    • [... galvojame ...]

    Apie mus

    Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

    Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

    Laima

    Kontaktai

    Svetainę administruoja: Laima

    • El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

    • Rašyti žinutę

    Kaip patalpinti receptą?

    • Visa informacija čia

    Ir dar.. mus atrasite!

    • Facebook'e - VerdamKepam.lt

    • [... galvojame ...]

    Išbandėme ir mes gyvi :)

    • Džiovintų vaisių ir sėklų saldainiai
    • Varškės tortukas su bananais
    • Aktinidijų šaldymas
    • Brokolio ir morkų salotos su saulėgražomis
    • Ridikėlių ir pomidorų salotos su špinatais
    • Pekino kopūsto ir avokado salotos su saulėgražomis
    • Pyragas su mėlynėmis be kiaušinių

    "Gyvenkime" reklamėlė!

    • GYVENKIME: sveikai • patogiai
    • gražiai • skaniai • spalvotai
    • draugiškai • etiškai • stipriai
    • linksmai • pokštaujant
    • grybaujant • sapnuojant
    • su meile
    • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

    Mes Facebook'e!

    VerdamKepam.lt

    © Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

    Atnaujinta: 2022-04-24   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas