• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

TOP meniu » Dekoravimas » Žuvies puošimas • Valgomos puokštės • Vaisių krepšeliai • Užkandžių puošimas • Torto puošimas • Patiekalų puošimas • Originalūs sumuštiniai • Mišrainių puošimas • Menas iš arbūzų • Meduolių puošimas • Linksmos figūros • Konservavimo menas • Kokteilių puošimas • Idėjos pusryčiams • Idėjos furšetui • Daržovių lėkštės •

Originalūs sumuštiniai

Sumuštiniai kuriuos norisi suvalgyti

                              

Puslapiai: 1 | 2 |

    • Jei radote nuotrauką kuri čia neturėtų būti, praneškite mums.. kuri ir kodėl.. ir ji bus išimta :)


    NAUJIAUSIAI įkelti

    • Menas iš agurkų
    • Konservavimo menas
    • Konservavimo menas

    Įdomu. Naudinga. Subtilu.

    • Ką vertėtų žinoti laikant duoną?
    • Įrankiai kokteilių ruošimui
    • Ką vertėtų žinoti gaminant iš mėsos
    • Ką vertėtų žinoti gaminant iš kiaušinių
    • Baltoji arbata
    • Tostų sakymo menas
    • Skanios arbatos subtilybės
    • Kaip išsirinkti kokybišką medų?
    • Šokolado poveikis sveikatai
    • Skanaus džemo subtilybės
    • Ką vertėtų žinoti laikant bananus?
    • Kaip išsirinkti kokybišką mėsą?
    • Ką vertėtų žinoti laikant prieskonius?
    • Kavos malimas
    • Kavos ar arbatos pateikimas svečiams

    Draugai!

    • Darbo skelbimai
    • Personalo atranka


    Reklama

    • Sulčių poveikis sveikatai
    • Vegetarai mažiau rizikuoja sirgti vėžiu
    • Kodėl nesveika valgyti riebią mėsą?
    • Prieskonių mišinys - Garam masala
    • Ką vertėtų žinoti laikant bananus?
    • Ką vertėtų žinoti laikant kiaušinius?
    • Kas geriau - augaliniai ar gyvūniniai riebalai?
    • Patarimai salierų valgytojams


    Apie mus...

    Pradžioje buvo...

    Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

    Svetainės politika

    • rašyti lietuviškai.

    • korektiškai.

    • be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

    • [... galvojame ...]

    Apie mus

    Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

    Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

    Laima

    Kontaktai

    Svetainę administruoja: Laima

    • El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

    • Rašyti žinutę

    Kaip patalpinti receptą?

    • Visa informacija čia

    Ir dar.. mus atrasite!

    • Facebook'e - VerdamKepam.lt

    • [... galvojame ...]

    Išbandėme ir mes gyvi :)

    • Kondensuoto pieno keksiukai su varške
    • Obuolių pyragas su baltymų plutele
    • Baltagūžio kopūsto salotos
    • Kiaušinių ir pievagrybių salotos
    • Vyšnių gira (II)
    • Keptos duonos ir krabų lazdelių salotos
    • Ryžių mišrainė su vištiena ir ananasais

    "Gyvenkime" reklamėlė!

    • GYVENKIME: sveikai • patogiai
    • gražiai • skaniai • spalvotai
    • draugiškai • etiškai • stipriai
    • linksmai • pokštaujant
    • grybaujant • sapnuojant
    • su meile
    • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

    Mes Facebook'e!

    VerdamKepam.lt

    © Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

    Atnaujinta: 2022-04-24   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas