TOP meniu » Receptainė Pieno, varškės patiekalų receptai Abrikosai Grietinėlė Želatina Kivi Želė Desertai
Jums reikės: 300g abrikosų,
0,5 stiklinės vandens,
1 stiklinė cukraus (ant abrikosų),
300g grietinėlės,
20g želatinos,
3 šaukštai cukraus (su grietinėle),
0,5 pakelio greitai stingstančios tortų želė,
1 kivis (viršui),
2 abrikosai (viršui),
2 nektarinai (viršui).
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplauname, išimame kauliukus, susmulkiname, įpilame cukraus, vandens ir išverdame. Atvėsusią masę pertriname. Grietinėlę išplakame su cukrumi, įmaišome abrikosus, išbrinkintą ir ištirpintą želatiną. Supilame į vandeniu sudrėkintą ir cukrumi pabarstytą formą ir laikome šaldytuve 4-5 valandas.
Tuomet išverčiame į lėkštę, uždedame supjaustytų vaisių ir užpilame paruoštu greitai stingstančiu bespalviu tortų želė.
[Pasidalino: Ignutė]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Tortai Desertai Desertai Desertai Kremai Apkepai Padažai Kepiniai Sriubos Kita Kepsniai Blynai Sumuštiniai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!