TOP meniu » Receptainė • Pieno, varškės patiekalų receptai • Abrikosai • Grietinėlė • Želatina • Kivi • Želė • Desertai

Abrikosų desertas

Jums reikės: 300g abrikosų,
0,5 stiklinės vandens,
1 stiklinė cukraus (ant abrikosų),
300g grietinėlės,
20g želatinos,
3 šaukštai cukraus (su grietinėle),
0,5 pakelio greitai stingstančios tortų želė,
1 kivis (viršui),
2 abrikosai (viršui),
2 nektarinai (viršui).

Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplauname, išimame kauliukus, susmulkiname, įpilame cukraus, vandens ir išverdame. Atvėsusią masę pertriname. Grietinėlę išplakame su cukrumi, įmaišome abrikosus, išbrinkintą ir ištirpintą želatiną. Supilame į vandeniu sudrėkintą ir cukrumi pabarstytą formą ir laikome šaldytuve 4-5 valandas.

Tuomet išverčiame į lėkštę, uždedame supjaustytų vaisių ir užpilame paruoštu greitai stingstančiu bespalviu tortų želė.

[Pasidalino: Ignutė]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Desertai • Desertai • Desertai • Kremai • Apkepai • Padažai • Kepiniai • Sriubos • Kita • Kepsniai • Blynai • Sumuštiniai • Mišrainės •