TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Abrikosai • Likeris • Uogienės

Abrikosų marmeledas su likeriu

Jums reikės: 1 kg abrikosų be kauliukų,
1 kg cukraus,
uogienių tirštiklio,
1/8 l likerio.

Gaminimo eiga:
Vaisius nulupti, nusausinti, perpjauti pusiau, išimti kauliukus ir supjaustyti mažais gabaliukais.
Puode sumaišyti supjaustytus vaisius, cukrų su tirštikliu ir likerį. Vaisių masę užvirinti. Ant stiprios ugnies virti 4 minutes. Dažnai maišyti. Puodą nukelti nuo ugnies.

Karštą marmeladą sukrėsti j sausus iškaitintus stiklainius (taip, kad marmeladas siektų stiklainių gurklius). Stiklainius uždaryti dangteliais, laikyti vėsioje vietoje.
Kitą dieną stiklainius apversti. Marmeladą laikyti sausoje ir tamsioje vietoje.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •