TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Abrikosai Likeris Uogienės
Jums reikės: 1 kg abrikosų be kauliukų,
1 kg cukraus,
uogienių tirštiklio,
1/8 l likerio.
Gaminimo eiga:
Vaisius nulupti, nusausinti, perpjauti pusiau, išimti kauliukus ir supjaustyti mažais gabaliukais.
Puode sumaišyti supjaustytus vaisius, cukrų su tirštikliu ir likerį. Vaisių masę užvirinti. Ant stiprios ugnies virti 4 minutes. Dažnai maišyti. Puodą nukelti nuo ugnies.
Karštą marmeladą sukrėsti j sausus iškaitintus stiklainius (taip, kad marmeladas siektų stiklainių gurklius). Stiklainius uždaryti dangteliais, laikyti vėsioje vietoje.
Kitą dieną stiklainius apversti. Marmeladą laikyti sausoje ir tamsioje vietoje.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!