TOP meniu » Receptainė Uogų, vaisių patiekalų receptai Abrikosai Citrinos sultys Kiaušiniai Uogienės
Jums reikės: 250 g šviežių abrikosų,
100 ml vandens,
vienos citrinos sulčių,
vienos citrinos susmulkintos žievelės,
300 ml cukraus,
2 kiaušiniai,
50 g sviesto.
Gaminimo eiga:
Abrikosus nulupkite. Į puodą įpilkite 100 ml vandens, sudėkite abrikosus ir virkite tol, kol jie suminkštės.
Nulupkite abrikosų žievelę, išimkite kauliukus, juos sutrinkite arba sugrūskite per sietelį.
Suberkite cukrų, sudėkite citrinos žieveles, supilkite citrinų sultis ir įmuškite kiaušinius. Gerai išmaišykite.
Gautą masę supilkite į puodą ir nuolat maišykite, kol mišinys sutirštės. Puodą nukelkite nuo viryklės ir įdėkite sviesto.
Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite šaldytuve. Tinka vartoti 34 savaites.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!