TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Agrastai Apelsinai Kivi Uogienės
Jums reikės: 2 kg agrastų
3 dideli apesinai
4 kiviai
1kg cukraus
pakelis uogienės tirštintojo.
Gaminimo eiga:
Agarastų uodegytes ir snapelius nuimti (su žirklėm labai greitai nusikarpo). Apelsinus su šepetėliu gerai nušveisti, kivius nulupti. Viską sumalti per mėsmalę apelsinus su visom žievelėm), sudėti į puodą, supilti cukrų ir virti apie 30 min ant mažos ugnies.
Tada supilti pakelį uogienės tirštintojo,dar pavirti 5 min ir į stiklainius.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!