TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Agrastai • Česnakas • Krapai • Padažai

Agrastų ir česnakų padargas

Jums reikės: 500g. agrastų,
250g. krapų,
250g.česnakų,
druskos.

Gaminimo eiga:
Ruošiama, kai agrastai dar neprinokę. Prisiskinti žalių rūgščių agrastų, krapų su koteliais ir nusilupti česnako skiltelių. Viską sumalate mėsmale ir sumaišote su druska.

Supilstyti į nedidelius stiklainiukus ir uždaryti. Laikyti vėsiai rūsyje arba šaldytuve.

Naudojama marinuojant mėsą, žuvį, taip pat tinka įvairiems padažams, į sriubas ar tiesiog sumuštiniams, skanu ir ant duonos.

M ū s ų  ž o d i s: Nu gi, skanu , tiesa, aš šiek tiek pakoregavau proporcijas: agrastų 400 gr., krapų 100 gr., česnakų 100 gr. ir druskos 3 nubraukti šaukštai. Dalį užsišaldžiau ledų formelėse ir vienas 200 gr. stiklainiukas. Kai druską sudėjau, pagalvojau tai juk šaldymui druskos apskritai nereikėtų dėti, na čia mintis kitiems metams, nes šiemet agrastus ir taip jau baigėme suvalgyti :)

Taisyti - Papildyti

Skanaus ;)
Agrastų ir česnakų padargas

 

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •