TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Agrastai Česnakas Krapai Padažai
Jums reikės: 500g. agrastų,
250g. krapų,
250g.česnakų,
druskos.
Gaminimo eiga:
Ruošiama, kai agrastai dar neprinokę. Prisiskinti žalių rūgščių agrastų, krapų su koteliais ir nusilupti česnako skiltelių. Viską sumalate mėsmale ir sumaišote su druska.
Supilstyti į nedidelius stiklainiukus ir uždaryti. Laikyti vėsiai rūsyje arba šaldytuve.
Naudojama marinuojant mėsą, žuvį, taip pat tinka įvairiems padažams, į sriubas ar tiesiog sumuštiniams, skanu ir ant duonos.
M ū s ų ž o d i s: Nu gi, skanu , tiesa, aš šiek tiek pakoregavau proporcijas: agrastų 400 gr., krapų 100 gr., česnakų 100 gr. ir druskos 3 nubraukti šaukštai. Dalį užsišaldžiau ledų formelėse ir vienas 200 gr. stiklainiukas. Kai druską sudėjau, pagalvojau tai juk šaldymui druskos apskritai nereikėtų dėti, na čia mintis kitiems metams, nes šiemet agrastus ir taip jau baigėme suvalgyti :)
J ū s ų ž o d i s:
skanu (0)
sveika (0)
sotu (0)
reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!