TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Agrastai • Avietės • Uogienės

Agrastų uogienė su avietėmis

Jums reikės: 3 kg agrastų,
1 kg aviečių,
2 kg cukraus.

Gaminimo eiga:
Uogas nuplauname ir perrenkame. Į puodą suberiame agrastus, įpilame truputj vandens ir troškiname. Kai agrastai beveik suminkštėja, suberiame avietes ir troškiname dar kelias minutes. Šią tyrę pertriname, suberiame cukrų ir verdame, kol uogienė ima tirštėti.

Tada supilame ją į iškaitintus stiklainius. Kai uogienė atvėsta, stiklainius sandariai uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą • Pyragai • Įvairūs kiti gėrimai • Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •