TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Agrastai Avietės Uogienės
Jums reikės: 3 kg agrastų,
1 kg aviečių,
2 kg cukraus.
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauname ir perrenkame. Į puodą suberiame agrastus, įpilame truputj vandens ir troškiname. Kai agrastai beveik suminkštėja, suberiame avietes ir troškiname dar kelias minutes. Šią tyrę pertriname, suberiame cukrų ir verdame, kol uogienė ima tirštėti.
Tada supilame ją į iškaitintus stiklainius. Kai uogienė atvėsta, stiklainius sandariai uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!