TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Agrastai • Vynas • Romas • Uogienės

Agrastų uogienė su madera

Jums reikės: 1 kg. agrastų,
500 g želinio cukraus (arba paprasto cukraus + Gelfix 2:1),
cinamono,
14/2 stiklinės maderos vyno,
1 šaukšto romo ar kito spirituoto skysčio dezinfekavimui.

Gaminimo eiga:
Agrastus nuskabyti, nuplauti, nuvarvinti, sutrinti mikseriu. Užpilti cukrų (jei paprastas, jį sumaišyti su Gelfix), pamaišyti ir palikti porai valandų, kad cukrus ištirptų, atsirastų sulčių.

Maišant virti 5 min., nugraibyti putas. Pabaigoje įmaišyti maderą, pabarstyti trupučiu cinamono. Sudėti į iškaitintus stiklainius, uždengti romu pavilgyta maistine plėvele ir sandariai uždaryti iškaitintais dangteliais. Apversti dugnu į viršų, palaikyti 5 min., tada vėl atversti, atvėsinti.

[Pasidalino: Lina]

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą • Pyragai • Įvairūs kiti gėrimai • Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •

    Grįžti atgal