TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Agurkai • Paprika • Česnakas • Actas • Čili pipiras • Marinavimas

Agurkai su čili pipirais

Jums reikės: 4 kg agurkų,
4 šaukštai druskos,
3 aštrios paprikos,
3 galveles nulupto ir susmulkinto česnako,
16 šaukštų aliejaus,
3 stiklinės 9% acto,
800g cukraus,
šviežiu smulkintu krapų.

Gaminimo eiga:
Agurkus ir čili pipirus supjaustome griežinėliais, dedame į indą, sudedame druską, išmaišome, palaikome apie 5-6 val, per tą laiką atsirandą sulčių.
Tuomet sudedam česnaką, aliejų, actą, krapus ir cukrų, išmaišome, ir palaikome per naktį arba maždaug 12 valandų.
Po to talpiai sudedame į nedidelius stiklainiukus.
Jei suvalgome per du mėnesius, tuomet laikome šaldytuve.
Jei darote didesnį kiekį, tuomet stiklainius pridengus, vertėtų pakaitinti, puslitrinius 20 min, litrinius - apie 30 min, ir tik tuomet sandariai uždaryti ir laikyti vėsiai, kažkur rūsyje ar pan.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •