TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Agurkai • Actas • Marinavimas

Agurkų marinavimas

Jums reikės: 3 litrų stiklainis,
3 šaukštai cukraus,
3 šaukštai druskos,
50-60 ml. acto 9%.

Gaminimo eiga:
Geriausiai konservavimui tinka Rodničiok veislės agurkai.

Paruošimas: į stiklainį sudėti krapus, morkas, česnakus, krienų šaknų, kvapiųjų pipirų, lauro lapų.
Užpilti du kartus paprastu vandeniu, trečią kartą pilti actą, cukrų, druską, užkaitinti, užpilti ir užvakuoti. Laikyti vėsiam rūsyje.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •

    Grįžti atgal