TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Aguročiai • Morkos • Salieras • Pastarnokai • Pomidorų padažas • Marinavimas

Aguročių riekelės su pomidorų padažu

Jums reikės: 10 stiklainių po 0,5 l talpos,
6-7 kg aguročių,
1,3 kg morkų,
135 g salierų,
135 g. pastarnokų,
135 g petražolių šaknų,
225 g svogūnų,
520 g aliejaus,
5 g maltų karčiųjų pipirų,
5 g maltų kvapiųjų pipirų,
pomidorų padažo pagal skonį.

Gaminimo eiga:
Aguročius nuvalyti, supjaustyti 2 cm storio griežinėliais, apkepinti su aliejumi ir atvėsinti. Morkas, svogūnus ir šakniavaisius supjaustyti, pakepinti, suberti kapotus žalumynus. Į stiklainj įpilti pomidorų padažo, sudėti apkepintus aguročio griežinėlius (iki stiklainio vidurio) ant jų - daržovių mišinį, ir vėl - aguročius.

Ant viršaus užpilti pomidorų padažo. Pridengtus stiklainius sudėti į 60-70 C temperatūros vandenį ir 0,5 l talpos stiklainius sterilizuoti 50 min. Po to stiklainius hermetiškai uždaryti, laikyti apverstus, kol atvės.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •