TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Alus Kiaušiniai Obuoliai Miltai Kepiniai
Jums reikės: 100 ml alaus,
100 g miltų,
2 tryniai,
Žiupsnelis druskos,
2 baltymai,
750 g obuolių,
Aliejaus kepimui,
Cukraus ir cinamono pabarstymui.
Gaminimo eiga:
Alų, 200 ml vandens, miltus, trynius bei druską sumaišyti ir padaryti tešlą. Baltymus išplakti iki standžių putų ir įmaišyti į paruoštą masę. Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, labai smulkiai supjaustyti ir įmaišyti į tešlą.
Riebalus įkaitinti. Šaukštu iš tešlos formuoti mažus rutuliukus ir dėti juos į įkaitintus riebalus. Kepti, kol apskrus bei parusvės. Iškepusias spurgas padėti ant popierini rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai. Pavolioti cukraus ir cinamono mišinyje. Patiekti šviežias.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!