TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Alus • Kiaušiniai • Obuoliai • Miltai • Kepiniai

Alaus spurgos su obuoliais

Jums reikės: 100 ml alaus,
100 g miltų,
2 tryniai,
Žiupsnelis druskos,
2 baltymai,
750 g obuolių,
Aliejaus kepimui,
Cukraus ir cinamono pabarstymui.

Gaminimo eiga:
Alų, 200 ml vandens, miltus, trynius bei druską sumaišyti ir padaryti tešlą. Baltymus išplakti iki standžių putų ir įmaišyti į paruoštą masę. Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, labai smulkiai supjaustyti ir įmaišyti į tešlą.

Riebalus įkaitinti. Šaukštu iš tešlos formuoti mažus rutuliukus ir dėti juos į įkaitintus riebalus. Kepti, kol apskrus bei parusvės. Iškepusias spurgas padėti ant popierini rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai. Pavolioti cukraus ir cinamono mišinyje. Patiekti šviežias.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai • Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •