TOP meniu » Receptainė • Mėsos patiekalų receptai • Vištiena • Alus • Citrinos sultys • Sviestas • Garstyčios • Kepsniai

Aluje keptas viščiukas

Jums reikės: virtas viščiukas,
0,25 l alaus,
citrinos sulčių,
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštelis garstyčių,
druska (pagal skonį),
malti pipirai (pagal skonį).

Gaminimo eiga:
Pirmiausia šaukštą sviesto išsukti su garstyčiomis, įberti šiek tiek pipirų (pagal skonį) ir gauta mase ištrinti viščiuką. Į viščiuko vidų įdėti šaukštą sviesto.

Paruoštą viščiuką įsukti į foliją arba į kepti skirtą maišelį. Į folijos ar maišelio vidų įpilti alaus, išspausti citrinos sultis ir sandariai uždaryti. Kepti ant įkaitintų grotelių apie pusvalandį.

[Pasidalino: Internė]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai • Kepiniai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Apkepai • Blynai • Mišrainės • Kita • Padažai • Kepsniai • Sriubos • Troškiniai •