TOP meniu » Receptainė Mėsos patiekalų receptai Vištiena Alus Citrinos sultys Sviestas Garstyčios Kepsniai
Jums reikės: virtas viščiukas,
0,25 l alaus,
citrinos sulčių,
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštelis garstyčių,
druska (pagal skonį),
malti pipirai (pagal skonį).
Gaminimo eiga:
Pirmiausia šaukštą sviesto išsukti su garstyčiomis, įberti šiek tiek pipirų (pagal skonį) ir gauta mase ištrinti viščiuką. Į viščiuko vidų įdėti šaukštą sviesto.
Paruoštą viščiuką įsukti į foliją arba į kepti skirtą maišelį. Į folijos ar maišelio vidų įpilti alaus, išspausti citrinos sultis ir sandariai uždaryti. Kepti ant įkaitintų grotelių apie pusvalandį.
[Pasidalino: Internė]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai Kepiniai Įdaryti patiekalai Sumuštiniai Apkepai Blynai Mišrainės Kita Padažai Kepsniai Sriubos Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!