TOP meniu » Receptainė Žuvies patiekalų receptai Alus Actas Razinos Miltai Džiuvėsėliai Žuvis Karpis Troškiniai
Jums reikės: 1 kg. karpis,
1,5 stiklinės alaus,
1 stiklinė atskiesto acto,
1 sauja razinų,
nutarkuota citrinos žievelė,
3 gvazdikėliai,
druska,
4 šaukštai miltų,
1 stiklinė džiūvėsėlių,
kvapnieji pipirai,
juodieji pipirai.
Gaminimo eiga:
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas karpis, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir troškinama 30-40 minučių.
Baigiant troškinti sudedamos razinos, tarkuota citrinos žievelė. Žuvį tinka valgyti ir kaštą, ir šaltą.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai Paštetas Troškiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Apkepai Kita Mišrainės Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!