TOP meniu » Receptainė • Žuvies patiekalų receptai • Alus • Actas • Razinos • Miltai • Džiuvėsėliai • Žuvis • Karpis • Troškiniai

Aluje troškintas karpis

Jums reikės: 1 kg. karpis,
1,5 stiklinės alaus,
1 stiklinė atskiesto acto,
1 sauja razinų,
nutarkuota citrinos žievelė,
3 gvazdikėliai,
druska,
4 šaukštai miltų,
1 stiklinė džiūvėsėlių,
kvapnieji pipirai,
juodieji pipirai.

Gaminimo eiga:
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas karpis, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir troškinama 30-40 minučių.

Baigiant troškinti sudedamos razinos, tarkuota citrinos žievelė. Žuvį tinka valgyti ir kaštą, ir šaltą.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai • Paštetas • Troškiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Apkepai • Kita • Mišrainės • Kepsniai •