TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Šokoladas Sviestas Sausainiai Kefyras Miltai Kiaušiniai Graikiški riešutai Riešutai Kepiniai
Jums reikės: 250 g juodojo šokolado,
100 g nesūdyto sviesto,
5 sutrinti sausainiai,
350 ml kvietinių miltų,
400 ml cukraus,
1 arbatinis šaukštelis sodos,
300 ml kefyro, 4 kiaušiniai,
100 g graikinių riešutų branduolių,
sviesto ir džiūvėsėlių formai ištepti,
cukraus pudros.
Gaminimo eiga:
Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti.
Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo šokolado su 2 valgomaisiais šaukštais vandens. Sukapokite likusius 125 g juodojo šokolado ir graikinius riešutus.
Dubenyje sumaišykite cukrų, sodą, miltus, kefyrą, kiaušinius, ištirpintą šokoladą ir išplakite iki vientisos masės. Sumaišykite sukapotus graikinius riešutus bei šokoladą ir sutrintus sausainius.
Supilkite tešlą į pyrago formą ir sudėkite sausainių masę. Kepkite orkaitės viduryje apie 50 min. Prieš patiekdami pabarstykite cukraus pudra. Galima patiekti ir su plakta grietinėle ir šviežiomis uogomis.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!