TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Ananasai Patisonai Aguročiai Desertai
Jums reikės: Imkite norimą kiekį patisonų (aguročių arba cukinjų) nulupkite ir išėmę sėklas supjaustykite kubeliais ir dėkite į stiklainius (pusę ar daugiau negu pusę stiklainio).
Slyvutes nuplaukite ir dėkite ant patisonų.
Sirupui: 1 l vandens 200-300 g cukraus (priklauso nuo slyvučių kiekio stiklainyje), keleto gvazdikėlių.
Gaminimo eiga:
Sirupą užvirti ir pilti į stiklainį. Galima pasterizuoti, bet aš darau kitaip: palaikau užpylusi apie 20 minučių, nupilu atgal į puodą sirupą (turiu specialiai tam skirtą sietelį) ir taip dar du kartus, užsuku dangtelius, apvožiu stiklainius.
M ū s ų ž o d i s: Tai labai skanus kompotas ananasų skonio. Labai tinka valgyti vienus, prie vištienos, mėsos, o sirupas atsigaivinti. Mums patiko
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!