TOP meniu » Receptainė Žuvies patiekalų receptai Žuvis Morkos Svogūnai Varškė Imbieras Kepsniai
Jums reikės: 200 g. bet kokios žuvies,
50 g. supjaustytų morkų,
10 g. šviežios, smulkiai supjaustytos kalendros,
10 g. smulkiai supjaustyto svogūno,
10 g. druskos, pipirų,
50 g. varškės,
2 šaukštų imbiero,
2 šaukštų česnako,
50 g. miltų.
Gaminimo eiga:
Sumaišyti žuvį, priekonius ir varškę. Suformuoti mažus kepsnelius ir apvolioti juos miltuose, apkepti kol paruduos.
Tada suverti ant iešmo ir dar kartelį apkepti ant grotelių. Pie žuvies kepsnelių tinka virti ryžiai ar ant grotelių apkeptos Jūsų mėgstamos daržovės.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai Paštetas Troškiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Apkepai Kita Mišrainės Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!