TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Sviestas • Kepimo milteliai • Apelsinai • Miltai • Kiaušiniai • Kepiniai

Apelsinų pyragas

Jums reikės: tešlai: 150-200 g ištirpinto sviesto (man patinka, kai sviesto mažiau, bet 150 g kartais neužtenka tam, kad tešlą suliptų),
2 stiklinės miltų,
3 v. š. cukraus,
0.5 apelsinų sulčių,
1 a. š. kepimo miltelių.

Apelsinų masei: 2 kiaušiniai,
125 g cukraus,
1.5 apelsino sulčių,
80 g ištirpinto sviesto,
2 apelsinų žievelės.

Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi, sumaišyti su apelsinų sultimis, sviestu ir tarkuota žievele. Supilti ant jau apkepusios tešlos ir kepti dar ~40 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Skaniausias karštas su ledais.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •