TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Apelsinai Citrinos sultys Vanilė Uogienės
Jums reikės: 5 didesni apelsinai,
1 citrinos sultys,
0,7 kg cukraus (galima cukranendrių, tuomet uogienė įgaus karamelės kvapą),
1 puodelis virinto vandens,
1 vanilės lazdelė.
Gaminimo eiga:
Nutarkuoti apelsinams žievelę, juos pačius nulupti ir supjaustyti kubeliais, dėti į puodą kartu su nutarkuota žievele. Supilti vandenį, citrinos sultis, maišant pilti cukrų, įtarkuoti vanilės lazdelę. Virti kartais pamaišant ant mažos ugnies apie 15-20 min, kol cukrus ištirps, o apelsinai suminkštės. Jei reikia, galima dar įpilti vandens.
Uždengti ir dar pavirti 15 min. Atidengti ir palikti ataušti 10 min, kol uogienė šiek tiek sustings. Dėti į stiklainiuką ir užvirinus užkonservuoti.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!