TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Kazlėkai Pienas Kiaušiniai Džiuvėsėliai Lepšiai Apkepai
Jums reikės: 1 dubenėlis nuvalytų kazlėkų arba lepšių (arba tiesiog virtų grybų),
1 šaukštas sviesto ar taukų,
1 šaukštas miltų,
1 - 2 kiaušiniai,
2 šaukštai pieno ar grietinės,
0.5 stiklinės džiūvesėlių,
maltų pipirų,
druskos,
1 svogūnas.
Gaminimo eiga:
Kazlėkus ar lepšiukes nuvalyti, nuplauti, supjaustyti dalimis ir 5 minutes apvirti pasūdytame vandenyje. Išgriebtus palikti, kad nuvarvėtų vanduo, paskui sukapoti, pabarstyti miltais ir kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu apkepinti riebaluose.
Pridėti išplaktų su pienu ar grietine kiaušinių, džiūvesėlių, druskos, pipirų, viską išmaišyti ir sudėti į riebalais išteptą, džiūvesėliais pabarstytą skardą. Paviršių palaistyti riebalais ir apkepti. Prieš tiekiant į stalą, apkepą supjaustyti gabalais. Prie jo tinka pomidorų ar grietinės padažas.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!