TOP meniu » Receptainė Žuvies patiekalų receptai Žuvis Bulvės Svogūnai Morkos Fermentinis sūris Kiaušiniai Pienas Apkepai
Jums reikės: žuvis;
sviestas;
bulvės;
svogūnai;
morkos;
geltonas sūris;
2 kiaušiniai;
stiklinė pieno.
Gaminimo eiga:
Žuvį išvalome ir nukaulėjame. Storadugnį indą negailėdami ištepame sviestu. Dedame sluoksnį bulvių, supjaustytų maždaug vieno centimetro storio riekelėmis, sluoksnį smulkiai pjaustytų svogūnų, sluoksnį tarkuotų morkų, sluoksnį žuvies, vėl sluoksnį morkų, sluoksnį svogūnų. Viršutinis sluoksnis - bulvių. Sluoksniuodami apibarstome prieskoniais.
Suplakame du kiaušinius, sumaišome su stikline pieno ir apipilame apkepą. Kepame orkaitėje 45 minutes. Baigiant kepti apibarstome tarkuotu sūriu ir pakepiname, kol sūris išsilydys.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai Paštetas Troškiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Apkepai Kita Mišrainės Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!