TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Aronijos • Obuoliai • Serbentai • Kompotas

Aronijų ir obuolių kompotas su juodųjų serbentų sultimis

Jums reikės: 250–300 g aronijų,
1 kg obuolių.

Sirupui reikės: 1 l juodųjų serbentų sulčių,
800 g cukraus.

Gaminimo eiga:
Paruoškite juodųjų serbentų sultis: 1 kg juodųjų serbentų sugrūskite, užpilkite 1 l karšto (80 C) vandens, kaitinkite ant nedidelės (iki 60 C) ugnies 30 min.

Nuplautas aronijas ir skiltelėmis supjaustytus obuolius sudėkite į stiklainius ir užpilkite perkoštomis bei iki 80 C temperatūros pakaitintomis juodųjų serbentų sultimis. Kaitinkite verdančiame vandenyje 1 l talpos stiklainius 25 min., 3 l – 45–50 min. Sandariai uždarykite.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •