TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Aronijos • Obuoliai • Uogienės

Aronijų ir obuolių tyrė

Jums reikės: 0,25 kg aronijų,
0,5 kg obuolių,
200–300 g cukraus.

Gaminimo eiga:
Aronijas perrinkite, nuplaukite ir 5 min. pavirkite vandenyje. Tuomet išgriebkite, suberkite į sietelį ir leiskite vandeniui gerai nuvarvėti. Nusausintas uogas sutrinkite, o obuolius sutarkuokite.

Viską sumaišykite su cukrumi, pakaitinkite iki 70 C ir supilkite į paruoštus stiklainius. Kaitinkite 85 C temperatūroje 0,5 l talpos stiklainius 15 min., 1 l – 20 min. Sandariai uždarykite.

[Pasidalino: Močiutė]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą • Pyragai • Įvairūs kiti gėrimai • Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •