TOP meniu » Receptainė Jūros gėrybių patiekalų receptai Austrės Ikrai Kiaušiniai Pienas
Jums reikės: 6 vidutinio dydžio austrės,
50 g juodųjų ikrų,
1 kiaušinio trynys,
0,2 l pieno,
prieskonių
Gaminimo eiga:
Austres atveriame, išpilame jų skystį, jį truputį pakaitiname ir nuplikome austres. Perkošiame skystį per marlę, supilame pieną, kiaušinio trynį ir kuo puriau masę išplakame.
Sudedame austres atgal į geldeles, ant kiekvienos iš jų šaukšteliu užkrečiame putėsių, uždedame ant viršaus gražius kauburėlius iš ikrų, paskaniname prieskoniais. Patiekiama nedelsiant.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Jūros gėrybės » Padažai Paštetas Troškiniai Įdaryti patiekalai Mišrainės Sriubos Mišrainės Kita
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!