TOP meniu » Receptainė Jūros gėrybių patiekalų receptai Austrės Kiaušiniai Pienas Sriubos
Jums reikės: 18 vienetų austrių,
3 trynių,
1 litro pieno,
žiupsnelio smulkintos petražolės,
2 šk. sviesto,
1 šk. kvietinių miltų,
druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį.
Gaminimo eiga:
Ištirpinkite sviestą ir apkepinkite jame iki geltonos Įpilkite pieną, druską, pipirus. Maišydami virkite 20.
Po to sudėkite išvalytas, nuplautas austres ir virkite 10 min. išplakite ir supilkite į sriubą maišant, kad nesukibtų jau nevirkite). turi būti tiršta, ja patiekiant petražolėmis.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Jūros gėrybės » Padažai Paštetas Troškiniai Įdaryti patiekalai Mišrainės Sriubos Mišrainės Kita
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!