TOP meniu » Receptainė Mėsos patiekalų receptai Aviena Kepsniai
Jums reikės: 200-300g avienos menties,
2 svogūnai,
alyvų aliejus,
skiltelė česnako,
rozmarinas (pagal skonį),
druska (pagal skonį),
šviežiai malti pipirai (pagal skonį),
serbentų drebučiai.
Gaminimo eiga:
Pirmiausia reikia avienos menties gabalėlį supjaustyti apie 2 cm storio kubeliais, kurie suveriami ant iešmo pakaitomis su svogūnų gabaliukais.
Alyvų aliejų gerai sumaišyti su druska ir išspausti česnako skiltelę, įberti rozmarino ir pipirų. Gauta mase aptepti šašlykus ir truputį pamarinuoti.
Pamarinuotus šašlykus dėti į įkaitusį grilį ir kepti kelias minutes. Kepant šašlykai nuolat aptepami aliejumi su prieskoniais.
Paruoštas patiekalas patiekiamas su serbentų drebučiais ar paskrudintomis batono riekelėmis.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai Kepiniai Įdaryti patiekalai Sumuštiniai Apkepai Blynai Mišrainės Kita Padažai Kepsniai Sriubos Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!