TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Miltai • Aliejus • Kepiniai

Avižinių miltų spurgos

Jums reikės: 1.5 stikl. avižinių miltų,
1/2 stikl. aukščiausios rūšies kvietinių miltų,
1/2 arbatinio šk. ciberžolės,
1/4 arbatinio šk. malto kardamono,
0.75 stikl. vandens,
žiupsnelis druskos,
1/2 stikl. cukraus pudros,
1/4 arbatinio šk. sodos,
aliejaus kepimui,
cukraus pudros pabarstymui.

Gaminimo eiga:
Suberiame visus sausus ingredientus į dubenį ir išmaišome. Toliau, pildami vandenį, pastoviai maišome. Valgomuoju šaukštu į įkaitintą aliejų dedame tešlą.

Vienu metu verdame tiek spurgų, kad šios puode neliestų viena kitos. Verdame tol, kol paruduos. Išvirtas spurgas apibarstome cukraus pudra.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai • Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •

    Grįžti atgal