TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Miltai Aliejus Kepiniai
Jums reikės: 1.5 stikl. avižinių miltų,
1/2 stikl. aukščiausios rūšies kvietinių miltų,
1/2 arbatinio šk. ciberžolės,
1/4 arbatinio šk. malto kardamono,
0.75 stikl. vandens,
žiupsnelis druskos,
1/2 stikl. cukraus pudros,
1/4 arbatinio šk. sodos,
aliejaus kepimui,
cukraus pudros pabarstymui.
Gaminimo eiga:
Suberiame visus sausus ingredientus į dubenį ir išmaišome. Toliau, pildami vandenį, pastoviai maišome. Valgomuoju šaukštu į įkaitintą aliejų dedame tešlą.
Vienu metu verdame tiek spurgų, kad šios puode neliestų viena kitos. Verdame tol, kol paruduos. Išvirtas spurgas apibarstome cukraus pudra.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!