TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Baklažanai Aliejus Marinavimas
Jums reikės: 1kg baklažanų,
2 saukštai druskos,
česnako pagal skonį,
aliejaus
Gaminimo eiga:
Baklažanus nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais.
Pabarstyti druska, sudėti į dubenį ir paslėgti. Po valandos nupilti susidariusias sultis. Česnako skilteles nulupti ir sugrūsti.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepti baklažanų griežinėlius iki aukso spalvos, po maždaug 1.5 min iš abiejų pusių.
Sudėti į stiklainius, sluoksniuojant baklažanai ir česnakas ir užpilti 2-3 šaukštais karšto aliejaus.
Tinka įvairioms salotoms, taip pat, kaip garnyras prie mėsos ar žuvies arba tiesiog, kaip šaltas užkandis.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!