TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Baklažanai • Aliejus • Marinavimas

Baklažanai žiemai

Jums reikės: 1kg baklažanų,
2 saukštai druskos,
česnako pagal skonį,
aliejaus

Gaminimo eiga:
Baklažanus nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais.
Pabarstyti druska, sudėti į dubenį ir paslėgti. Po valandos nupilti susidariusias sultis. Česnako skilteles nulupti ir sugrūsti.

Keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepti baklažanų griežinėlius iki aukso spalvos, po maždaug 1.5 min iš abiejų pusių.

Sudėti į stiklainius, sluoksniuojant baklažanai ir česnakas ir užpilti 2-3 šaukštais karšto aliejaus.

Tinka įvairioms salotoms, taip pat, kaip garnyras prie mėsos ar žuvies arba tiesiog, kaip šaltas užkandis.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •