TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Kopūstai • Grikiai • Kruopos • Grybai • Baravykai • Svogūnai • Grybų sultinys • Grietinė • Kepsniai

Balandėliai su baravykais ir grikiais

Jums reikės: Kopūstų (1 vnt.);
grikių kruopų (200g);
grybų (baravykų) (150g);
Mairūnų (2g);
Česnakų (5g);
Svogūnų (50g);
Druskos (10g);
Aliėjaus (50g);
Sviesto (50g).

Padažas: grybų sultinio (500g)
Miltų (30g);
grietinės (200g);
Druskos, pipirų.

Gaminimo eiga:
Grybus perplauname, po to verdame vandenyje su druska apie 20min.
grykius išvirti ir atvėsinti.
Keptuvėje aliejuje iškepti susmulkintus kubeliais svogūnus ir česnakus iki auksinės spalvos, pabarstome mairūnų, dar pakepame apie 1 min. Išvirtus grikius sumaišome su keptais svogūnais ir česnakais, dedame pusę susmulkintų virtų grybų, prieskonių,50g grybų sultinio ir viską gerai išmaišome.
Nuplikytą kopūstą išimame iš vandens, nulupame po vieną lapą. Storą pagrindinę gyslą kai kuriose lapuose verta truputi nupjauti.
Į kopūsto lapą dedame grikių įdarą ir sukame balandėlius.
Į skardos dugną pilame truputį aliejaus, dedame suplėšytus lapus, ant lapų dedame balandėlius, viską užpilame grybų sultinio, sumaišyto su grietine ir miltais. Ant viršaus dedame likusius grybus ir kepame 40 min 18a laipsnių.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •

    Grįžti atgal