TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Rauginti kopūstai Kopūstai Burokėliai Bulvės Morkos Pomidorų padažas Džiovinti grybai Sriubos
Jums reikės: 3 šaukšt. raugintų kopūstų
1 burokėlis,
1 bulvė,
nedidelė morka,
petražolės,
svogūnas,
pomidorų padažas,
1 šaukšt. margarino,
grietinė,
10 g džiovintų grybų,
juodieji pipirai, druska.
Gaminimo eiga:
Kopūstus perplauti šaltu vandeniu, nuspausti ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinti.
Burokėlį supjaustyti šiaudeliais, patroškinti. Morką, petražoles, svogūnus supjaustyti ir pakepti aliejuje.
Troškintus kopūstus, burokėlius, pakepintas daržoves, virtą ir supjaustytą bulvę užvirinti sultinyje, įdėti pipirų, druskos.
Supjaustytus virtus grybus užpilti paruoštais barščiais, įdėti grietinės, pabarstyti petražolių lapeliais.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!