TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Rauginti kopūstai • Kopūstai • Burokėliai • Bulvės • Morkos • Pomidorų padažas • Džiovinti grybai • Sriubos

Baltarusiški barščiai su grybais

Jums reikės: 3 šaukšt. raugintų kopūstų
1 burokėlis,
1 bulvė,
nedidelė morka,
petražolės,
svogūnas,
pomidorų padažas,
1 šaukšt. margarino,
grietinė,
10 g džiovintų grybų,
juodieji pipirai, druska.

Gaminimo eiga:
Kopūstus perplauti šaltu vandeniu, nuspausti ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinti.
Burokėlį supjaustyti šiaudeliais, patroškinti. Morką, petražoles, svogūnus supjaustyti ir pakepti aliejuje.

Troškintus kopūstus, burokėlius, pakepintas daržoves, virtą ir supjaustytą bulvę užvirinti sultinyje, įdėti pipirų, druskos.

Supjaustytus virtus grybus užpilti paruoštais barščiais, įdėti grietinės, pabarstyti petražolių lapeliais.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •