TOP meniu » Receptainė Jūros gėrybių patiekalų receptai Pienas Svogūnai Midijos Vynas Grietinėlė Sriubos
Jums reikės: Pienas 2,5% 800g,
Svogūnai 50g;
Midijos 400g;
Baltasis vynas (pusiau sausas) 100g;
Grietinėlė 30% 100g;
Sviestas 30g;
Malti baltieji pipirai 0,5g;
Jūros druska 2g;
Raudonoji paprika 50g;
Šviežia kalendra 1g;
Galima dėti truputį šviežios imbiero šaknies.
Gaminimo eiga:
Puode su sviestu kepame svogūnus iki auksinės spalvos, dedame midijas, užpilame virintu pienu, užverdame, tada dedame prieskonius, grietinėlę ir kalendrą, užverdame. Į lėkštę pilame sriubos, dedame kubeliais supjaustytą papriką, apibarstome smulkinta kalendra.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Jūros gėrybės » Padažai Paštetas Troškiniai Įdaryti patiekalai Mišrainės Sriubos Mišrainės Kita
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!