TOP meniu » Receptainė • Jūros gėrybių patiekalų receptai • Pienas • Svogūnai • Midijos • Vynas • Grietinėlė • Sriubos

Baltosios jūros sriuba

Jums reikės: Pienas 2,5% 800g,
Svogūnai 50g;
Midijos 400g;
Baltasis vynas (pusiau sausas) 100g;
Grietinėlė 30% 100g;
Sviestas 30g;
Malti baltieji pipirai 0,5g;
Jūros druska 2g;
Raudonoji paprika 50g;
Šviežia kalendra 1g;
Galima dėti truputį šviežios imbiero šaknies.

Gaminimo eiga:
Puode su sviestu kepame svogūnus iki auksinės spalvos, dedame midijas, užpilame virintu pienu, užverdame, tada dedame prieskonius, grietinėlę ir kalendrą, užverdame. Į lėkštę pilame sriubos, dedame kubeliais supjaustytą papriką, apibarstome smulkinta kalendra.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Jūros gėrybės » Padažai • Paštetas • Troškiniai • Įdaryti patiekalai • Mišrainės • Sriubos • Mišrainės • Kita •