TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Mielės Margarinas Sviestas Pienas Miltai Grybai Svogūnai Kepiniai
Jums reikės: 50g mielių,
100 g margarino ar sviesto,
500 ml pieno,
100 ml cukraus,
1/2 arbatinio šaukštelio druskos,
1200-1300ml miltų,
500 g virtų grybų,
2 dideli svogūnai,
druskos,
pipirų,
krapų,
kiaušinis aptepimui.
Gaminimo eiga:
Mielės užmaišome piene, suberiame cukrų, 100 ml pieno ir palaukiame kol pradės kilti. Tada supylame ištirpdintą margariną, likusius miltus ir gerai išminkome. Palaukiame kol iškils tešla. Kol tešla gaminasi, grybus ir svogūną sumalame mėsmale ir pakepiname aliejuje. grybus pagardiname pipirais ir krapais.
Kai tešla iškyla, formuojame mažas bandeles - iškočiojame mažus blynelius , ant kurių dedame šaukštą grybų įdaro ir suformuojame bandelę. Prieš dedant į orkaitę , visas bandeles aptepame kiaušiniu. Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių karščio apie 15-20 min.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!