TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Batonas, Bandelės Pievagrybiai Grybai Svogūnai Sviestas Grietinė Kiaušiniai Sriubos
Jums reikės: 8 mažos apvalios bandelės.
Įdarui: 500 g pievagrybių, svogūnas,
100 g sviesto, 20 g miltų,
0,5 citrinos, 0,5 stiklinės grietinės,
2 tryniai, druskos, pipirų.
Gaminimo eiga:
Nuvalytus, nuplautus grybus smulkiai sukapokite ir kartu su pjaustytu svogūnu pakepinkite svieste. Miltus išplakite su grietine, supilkite į pievagrybius, įberkite pipirų, druskos, išspauskite citrinos sultis ir patroškinkite. Nukėlę nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinę, įmaišykite trynius.
Bandeles iš šono įpjaukite, iš vidaus išimkite dalį minkštimo. Į susidariusias tuštumas prikimškite grybų įdaro. Bandeles suspauskite, kad jos atrodytų lyg sveikos, aptepkite tirpintu sviestu, sudėkite į sviestu išteptą puodą ir, įkišę į karštą orkaitę ar krosnį, apkepinkite.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!