TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Baravykai Pievagrybiai Kiaušiniai Svogūnai Pienas Batonas, Bandelės Apkepai
Jums reikės: 300 g baravykų arba pievagrybių,
1/3 batono,
kiaušinio,
1-2 svogūnų,
1-2 šaukštai sviesto,
1/4 stiklinės pieno,
druskos, pipirų pagal skonį.
Gaminimo eiga:
Šviežius baravykus (ar pievagrybius) 10 min. pavirkite pasūdytame vandenyje, suverskite į graibštą, nuvarvinkite ir smulkiai sukapokite. Svieste pakepinkite pjaustytus svogūnus ir sudėkite į grybus, įmuškite kiaušinį, sudėkite piene išmirkytą batoną, įdėkite sviesto, pasūdykite, pabarstykite pipirais.
Viską išmaišę, sudėkite į riebalais išteptą keptuvą ir kepkite orkaitėje 15-20 minučių.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!