TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Baravykai • Pievagrybiai • Kiaušiniai • Svogūnai • Pienas • Batonas, Bandelės • Apkepai

Baravykų pudingas

Jums reikės: 300 g baravykų arba pievagrybių,
1/3 batono,
kiaušinio,
1-2 svogūnų,
1-2 šaukštai sviesto,
1/4 stiklinės pieno,
druskos, pipirų pagal skonį.

Gaminimo eiga:
Šviežius baravykus (ar pievagrybius) 10 min. pavirkite pasūdytame vandenyje, suverskite į graibštą, nuvarvinkite ir smulkiai sukapokite. Svieste pakepinkite pjaustytus svogūnus ir sudėkite į grybus, įmuškite kiaušinį, sudėkite piene išmirkytą batoną, įdėkite sviesto, pasūdykite, pabarstykite pipirais.

Viską išmaišę, sudėkite į riebalais išteptą keptuvą ir kepkite orkaitėje 15-20 minučių.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •