TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Rudmėsės Grybai Baravykai Pomidorai Svogūnai Silkė Kiaušiniai Grietinė Majonezas Varškė Rauginti agurkai Mišrainės
Jums reikės: 200 g savo sultyse virtų rudmėsių,
200 g baravykų,
400 g nedidelių pomidorų,
1-2 svogūnai arba 50-100 g svogūnų laiškų,
2 silkės,
2 kietai virti kiaušiniai,
stiklinė grietinės arba majonezo,
1-2 šaukštai varškės,
žalumynų,
raugintas agurkas.
Gaminimo eiga:
Virtus grybus, pomidorus, svogūnus ir kiaušinius supjaustykite mažais gabaliukais. Išmirkytas ir nuluptas be ašakų silkes supjaustykite siauromis juostelėmis.
Grietinę arba majonezą sumaišykite su ištrinta varške ir sultimis, likusiomis supjausčius pomidorus bei agurką. Viską sumaišykite ir sudėkite į salotinę. Salotas puoškite žalumynais, kiaušinio bei pomidoro griežinėliais.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!