TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Džiovinti grybai Svogūnai Salieras Burokėliai Bulvės Sriubos
Jums reikės: 200 g. šviežių arba 30 g. džiovintų baravykų,
1 šaukštas sviesto,
1 svogūnas,
truputis saliero ar petražolės,
2 nedideli burokėliai (400 g.),
4 bulvės, druskos,
1 - 2 litrai sultinio,
1 šaukštelis miltų,
1 - 2 šaukštai grietinės,
2 - 3 šaukštai žalumynų,
(1 šaukštas pomidorų tyrės, acto).
Gaminimo eiga:
Paruoštus grybus ir susmulkintas prieskonines daržoves ištroškinti svieste. Jei dedama pomidorų tyrės - ji troškinama kartu. Virtus burokėlius sutarkuoti arba supjaustyti šiaudeliais.
Pailgais gabalėliais supjaustytas bulves išvirti sultinyje, sudėti kitus produktus (miltus sumaišyti su trupučiu šalto skysčio) ir viską virti dar 10 minučių.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!