TOP meniu » Receptainė • Mėsos patiekalų receptai • Faršas • Svogūnai • Česnakas • Rūkyta šoninė

Birus mėsos įdaras cepelinams

Jums reikės: 1 svogūnas,
400 g jautienos ir kiaulienos faršo,
3 skiltelės česnako,
truputis druskos,
pipirų,
mėsos prieskonių,
200 g šaltai rūkytos šoninės.

Gaminimo eiga:
Sudėkite faršą į įkaitintą keptuvę, suberkite smulkiai supjaustytas česnako skilteles ir svogūną, įberkite druskos, pipirų ir viską šiek tiek pakepinkite. Šoninę truputį pavirkite, kad aptirptų riebaliukai.

Tada supjaustykite ją smulkiais kubeliais. Paruoštą šoninę sumaišykite su pakepintu faršu ir paskaninkite prieskoniais.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai • Kepiniai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Apkepai • Blynai • Mišrainės • Kita • Padažai • Kepsniai • Sriubos • Troškiniai •