TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Džiovinti grybai • Sviestas • Svogūnai • Batonas, Bandelės • Grietinė • Kiaušiniai • Blynai

Blyneliai su grybais

Jums reikės: 50 g džiovintų grybų,
50 g sviesto,
svogūnas,
bandelė,
0,5 stiklinės grietinės,
kiaušinis,
druskos,
60 g sviesto (kepimui).

Apvoliojimui: kiaušinis,
0,5 stiklinės džiūvėsėlių.

Gaminimo eiga:
Grybus nuplaukite, išmirkykite, kad išbrinktų, išvirkite, sukapokite ir su bandelės trupiniais bei pjaustytu svogūnu pakepinkite svieste. Pasūdykite, įdėkite grietinės, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.

Iškeptus blynelius aptepkite paruoštu įdaru, suvyniokite voleliais, jų galus nupjaukite. Blynelius perpjaukite pusiau, suvilgykite plaktame kiaušinyje, apvoliokite maltais džiūvėsėliais, sudėkite į keptuvę, jos viduryje sudėkite nupjautus blynelių galus ir pakepinkite svieste.

Tiekite su grybų padažu. Jie tinka ne tik kaip atskiras patiekalas, bet ir kaip priedas prie sultinių, barščių bei kopūstų sriubų.

[Pasidalino: wikule]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •