TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Špinatai Miltai Kiaušiniai Pienas Sūris Pomidorai Blynai
Jums reikės: 450 g šaldytų ar šviežių špinatų,
100 g grikių miltų,
50 g kvietinių miltų,
Druskos, pipirų,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
2 kiaušinių,
300 ml pieno,
1 svogūno,
1 skiltelės česnako,
80 g lydyto sviesto,
Muskato riešuto,
200 g brinzos,
200 g vyšninių pomidorų,
Petražolių.
Gaminimo eiga:
Iki vientisos masės išmaišykite miltus, žiupsnelį druskos, kepimo miltelius, kiaušinius ir pieną. Palaikykite tešlą 20 min. Svogūną ir česnaką smulkiai sukapokite ir pakepinkite su 20 g lydyto sviesto. Sudėkite špinatus ir dar pakepinkite. Pagardinkite muskato riešutu, druska ir pipirais. Mažais kubeliais supjaustykite brinzą. Nuplaukite pomidorus ir supjaustykite juos į keturias dalis. Sudėkite į špinatus brinzą ir 150 g pomidorų. Didelėje keptuvėje ištirpinkite šiek tiek sviesto ir iškepkite keturis blynus. Ant trijų blynų sukrėskite špinatus. Sudėkite blynus su špinatais vieną ant kito ir uždenkite ketvirtuoju blynu.
Papuoškite likusiomis pomidorų skiltelėmis ir petražolių lapeliais.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!