TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Špinatai • Miltai • Kiaušiniai • Pienas • Sūris • Pomidorai • Blynai

Blynų tortas su špinatais

Jums reikės: 450 g šaldytų ar šviežių špinatų,
100 g grikių miltų,
50 g kvietinių miltų,
Druskos, pipirų,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
2 kiaušinių,
300 ml pieno,
1 svogūno,
1 skiltelės česnako,
80 g lydyto sviesto,
Muskato riešuto,
200 g brinzos,
200 g vyšninių pomidorų,
Petražolių.

Gaminimo eiga:
Iki vientisos masės išmaišykite miltus, žiupsnelį druskos, kepimo miltelius, kiaušinius ir pieną. Palaikykite tešlą 20 min. Svogūną ir česnaką smulkiai sukapokite ir pakepinkite su 20 g lydyto sviesto. Sudėkite špinatus ir dar pakepinkite. Pagardinkite muskato riešutu, druska ir pipirais. Mažais kubeliais supjaustykite brinzą. Nuplaukite pomidorus ir supjaustykite juos į keturias dalis. Sudėkite į špinatus brinzą ir 150 g pomidorų. Didelėje keptuvėje ištirpinkite šiek tiek sviesto ir iškepkite keturis blynus. Ant trijų blynų sukrėskite špinatus. Sudėkite blynus su špinatais vieną ant kito ir uždenkite ketvirtuoju blynu.

Papuoškite likusiomis pomidorų skiltelėmis ir petražolių lapeliais.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •