TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Braškės • Agrastai • Želatina

Braškės agrastų drebučiuose

Jums reikės: 500 g braškių
300 g agrastų
1 stiklinė vandens
100-150 g cukraus
20 g želatinos.

Gaminimo eiga:
Pašalinti agrastų kotelius ir taurėlapius, suberti į virintą vandenį ir 10 min. virti. Tuomet nukošti.

Į agrastų sultis sudėti išbrinkintą želatiną ir pakaitinti, kol ištirps.
Želatinai ištirpus suberti paruoštas braškes, supilti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti.
0,5 l stiklainius 80-85°C temperatūroje 20 min., 1 l talpos – 25 min.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •