TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Braškės Agrastai Želatina
Jums reikės: 500 g braškių
300 g agrastų
1 stiklinė vandens
100-150 g cukraus
20 g želatinos.
Gaminimo eiga:
Pašalinti agrastų kotelius ir taurėlapius, suberti į virintą vandenį ir 10 min. virti. Tuomet nukošti.
Į agrastų sultis sudėti išbrinkintą želatiną ir pakaitinti, kol ištirps.
Želatinai ištirpus suberti paruoštas braškes, supilti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti.
0,5 l stiklainius 80-85°C temperatūroje 20 min., 1 l talpos 25 min.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!