TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Braškės Melionas Uogienės
Jums reikės: 1kg braškių,
pusės geltonojo meliono,
300 g uogienių cukraus (galima iki 500 g, kas mėgsta saldžiau) .
Gaminimo eiga:
Braškes nuplauti, nuskabyti kotelius, sudėti į puodą ir su cukrumi pavirti kelias minutes (braškes galima supjaustyti gabaliukais, jei mažesnės - virti ir nepjaustytas, čia pagal skonį), melioną supjaustyti kubeliais, ir taip pat sudėti i puodą.
Viską pakaitinti iki užvirimo ir dar pavirti keletą minučių. Nugriebti putas ir sudėti į paruoštus stiklainius. Skonis nepakartojamas. Galima dar įdėti paįvairinimui ir kivio. Tikrai nesugadinsite uogienės.
[Pasidalino: Lina]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!